CLUB DE GOLF MONTBRÚ- MOIÀ

CLUB DE GOLF MONTBRÚ- MOIÀ

El Club de Golf Montbrú-Moià, molt proper a la població de Moià, es troba situat sobre un turó que s’alça a 750 metres sobre el nivell del mar, en un paratge mediterrani on predominen pins, roures i alzines.

Des d’alguns dels tees de sortida s’hi pot veure perfectament el centre de Moià i, més enllà, els turons que envolten la població.

Compta amb nou forats, par 32 i combina àrees d’intens arbrat amb carrers amples i oberts, on a més de la pràctica del golf, es gaudeix d’increïbles vistes sobre la comarca del Bages. Es un camp tècnicament exigent, però assequible per a tot tipus de jugadors.

Disposa de camp de pràctiques i putting green, així com de la possibilitat de contractar un professor. A la casa club hi ha una cafeteria i una botiga on es poden llogar tots els articles necessaris per a la pràctica del golf.

Durant el mesos d’hivern el club organitza promocions especials, com ara tornejos de divuit forats amb dinar inclòs entre setmana, o ofertes per a gaudir del golf amb un grup d’amics els caps de setmana.

Handicap Tot jugador haurà de tenir la llicència federativa amb handicap Par i obertura 32 Barres grogues 2051 Barres vermelles 1848

 

Adreça: Pla dels Pins, s/n Apartat de correus 31 Barcelona Moià 08180

Email: info@golfmoia.com

Telèfon: 937449168

Web: www.golfmoia.com

GPS: 41° 48′ 16.42″ N / 2° 4′ 57.79″ E

Com arribar: Ctra. Nacional 141-C. Manresa-Vic, km 25,5. A 1 km del poble de Moià. A 52 km de Barcelona per la carretera C-59 Barcelona-Caldes de Montbui.

Translate »