Habitatges turístics al centre de Moià

Apartaments turístics a Moià, tipus loft. Situats al vell mig del poble, al carrer del Forn nº 19, en un edifici històric totalment reformat, entre la Plaça Major i la Plaça de Sant Sebastià. Allotjament al centre de Moià, pròxims a tots els serveis i llocs d’interés del poble:

  • a la plaça i l’església de Santa Maria de Moià
  • a la plaça Sant Sebastià i de l’Ajuntament
  • al museu-casa natal de Rafel Casanova i de les Coves del Toll
  • al centre comercial de Moià, on trabareu productes locals de qualitat

Un lloc únic i idoni per gaudir d’un ambient molt agradable, cèntric però molt tranquil, en el casc antic del poble de Moià, al centre de Catalunya.

Aparataments turístics totalment equipats.

Habitatge per 2-3 persones i un habitatge amb 2 llits i un sofa-llit. Aquests habitatges estàn totalment equipats, els trobareu amb els llits fets, tovalloles, estris de cuina, nevera, rentadora, T.V., sofà molt còmode, taula i cadires. Totalment equipats per poder gaudir d’una estada confortable tant per caps de setmana o estades curtes, com per a llargs períodes de vacances.
Dormir a Moià i en aquest edifici et permet disfrutar de l’encant de viure en un poble, on hi pots trobar tots els serveis per tal de passar unes bones vacances. Piscina, parc, museu, restaurants on gaudir de la gastonomia autòctona. I molt a prop del poble hípica, interessants visites a les Coves del Toll o al Monestir romànic de Santa Maria de l’Estany, senderisme, . . .

Una bona opció durant tot l’any.

A més d’aquestes activitats a l’aire lliure, a Moià trobarà comerços amb encant, gastronomia autòctona. Un poble amb moltes activitats festives i culturals: el festival de Música Francesc Viñas, la Festa Major, la Festa Barroca, el mercat setmanal o al mercat de la Prehistòria a la primavera, castanyada popular, carnestoltes, la festa del Tres Tombs dins la Festa Major d’hivern etc.

Translate »