Discapacitats

Zona exterior per nens

Posibilitat de mascotes

Sala per nens

Chill Out

Piscina

Barbacoa

Llar de foc


Turisme Rural a Moià, Les Closanes.

Les Closanes, una masia per disfrutar del paisatge del Moianès.

De fàcil accés des de Moià, ofereix unes belles panoràmiques d’una àmplia zona de la comarca natural del moianés, a cavall entre el Bages i Osona. Podeu gaudir no només d’aquest bonic paisatge, sinó també d’una situació immillorable per conèixer les Coves del Toll, un espai d’un gran valor històric i cultural. Disfruteu d’una masia amb una història que es remunta al segle XIV, recentment restaurada per  oferir-vos la comoditat i confort d’avui dia.

Sales condicionades per al descans i l’oci, espais de jocs, saló amb llar de foc, una barbacoa coberta a l’exterior per gaudir de la sobretaula i la posta de sol. Us volem oferir un espai acollidor, un tracte cordial i un entorn natural en un indret privilegiat.

L’encant d’una casa antiga amb totes les comoditats d’avui Les Closanes és una masia tradicional catalana, que data de finals s.XIV. La casa s’ha renovat l’any 2008 conservant l’arquitectura tradicional de les masies catalanes i part del mobiliari, objectes i quadres de l’època però dotant-la de totes les comoditats.

Envoltada de natura i prehistòria En un entorn ideal per a fer turisme i a deu minuts a peu de les Coves de Toll. A una altitud de 800 mts permet disfrutar d’un esplèndid paissatge amb les serralades de la Catalunya central del Prepirineu. Turisme rural però de fàcil accés Ben comunicada i situada, però enmig de la natura. Tot i ser una casa aïllada l’accés és asfaltat i està a només 7 quilòmetres de Moià i 3 de Collsuspina. Podeu arribar-hi des de la Crta. N-141 (crta de Manresa a Vic), km. 32, seguint les indicacions cap a Les Closanes i les Coves del Toll.

Les Closanes està fora del casc urbà de Moià en un entorn natural d’una gran bellesa i riquesa, molt canviant segons les estacions de l’any i ple d’indrets amb molt encant: baumes, riera, bosc de roures, un itinerari botànic per seguir al voltant de les Coves del Toll per a conèixer el seu ecosistema de roure martinenc amb boix compartint espai amb el bosc de ribera.

Serveis de càtering: També podem oferir servei de càtering a la mateixa casa perquè no us hagiu de moure de la casa si ho desitjeu, i pogueu gaudir d’uns bons àpats sense haver de cuinar.

Translate »